ONLINE PARTERAPI

Hvad er online parterapi?

Hos Dansk Imagocenter tilbyder vi som psykologer og terapeuter også online parterapi. Online parterapi fungerer på mange måder som et almindeligt forløb ved en psykolog eller parterapeut. Så længe I som par, befinder jer i samme rum, vil den terapeutiske proces opleves som nærværende og transformerende. Online parterapi har åbnet dørene for mange, der søger hjælp ved at gøre terapien tilgængelig fra komforten i deres eget hjem.

Hvilke fordele er der ved online terapi?

Den primære fordel er tilgængeligheden. Uanset hvor I befinder jer, så længe I har en god internetforbindelse, kan I modtage effektiv terapi. Hvis geografisk afstand og rejsetid er en udfordring, kan online terapi være den oplagte løsning. Nogle oplever desuden en tryghed ved at være i eget hjem, når man skal arbejde med følelsesmæssige og mere personlige processer.
Er du i en periode med angst eller depression, kan det desuden være udfordrende at forlade dit hjem til dine individuelle eller parterapeutiske sessioner. Her kan online terapi også være et godt alternativ.

Tilmeld jer til
ONLINE PARTERAPI

Online parterapi

Hvordan foregår online terapi?

Hos os foregår onlineterapien via en afprøvet og velfungerende videoplatform. Studier har vist, at online terapi, og særligt online parterapi, kan være lige så effektivt som traditionel terapi.

Vi sørger for at oprette en sikker forbindelse med dig, så du kan føle dig helt tryg ved at dele dine tanker med os. Hvis teknikken driller, kan vi også hjælpe dig med at komme godt i gang, så du/I får det fulde udbytte af sessionerne hos os. Det eneste du skal bruge, er en god internetforbindelse, så processen kan forløbe uden afbrydelser.

Hvilke udfordringer kan effektivt adresseres gennem online parterapi?

Det mest optimale er selvfølgelig altid at mødes i virkeligheden, uanset om det handler om individuel eller parterapi. Men netop Imago parterapi fungerer faktisk ret godt online (og som supplement). Imago parterapi handler om jeres kontakt og nærvær med hinanden. Imago parterapi virker via jeres indlevende dialog med hinanden, så det afgørende er, at I sidder sammen.
Imago parterapeutens opgave er at facilitere jeres dialog, og det kan sagtens lade sig gøre fra ”sidelinjen”. Det væsentlige og det, der transformerer, foregår mellem partnerne og ikke primært mellem terapeuten og parret. Så netop af disse grunde er Imago parterapi en metode, der kan fungere meget tilfredsstillende online.

Kursus for par i København
Online terapi for par

INDIVIDUELLE ONLINESESSIONER

Har du brug for individuel terapi kan du også med onlineterapi få hjælp til effektivt at håndtere en bred vifte af psykologiske problemer.

Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, angst, stress, depression, samt problemer på dit arbejde, i dine relationer eller i andre sammenhænge.

Med online terapi kan vi tilbyde et sikkert og støttende miljø, hvor vi kan hjælpe dig med at navigere gennem disse udfordringer, uanset hvor du befinder dig.

Hos Dansk Imagocenter har vi mange års erfaring som psykologer og terapeuter, og vi kan derfor tilbyde dig den bedste online terapioplevelse.

Book tid til online parterapi

Hvis du tror at denne form for parterapi kunne være det helt rette valg for dig og din partner så kontakt os på telefon 50 73 6000 for at høre nærmere eller book en tid med det samme.

Husk vi hos Dansk Imagocenter også tilbyder parterapi workshops for par, som supplement til terapien eller hvis I ønsker en koncentreret hurtig proces.

Har du/I spørgsmål til forløbet, eller ønsker at høre nærmere omkring priser, tider eller vores workshop. Så er du velkommen til at kontakte os.

VI TILBYDER ONLINESESSIONER BÅDE TIL PAR OG INDIVIDUELLE KLIENTER.