PARWEEKEND

Har du og din partner overvejet parterapi eller måske endda imago parterapi? Imagoworkshoppen kunne være et alternativ eller et supplement.

Ønsker du og din partner at styrke jeres forhold, opnå dybere kontakt, forstå hvorfor netop I to fandt sammen og hvorfor I ind imellem sidder fast i tilsyneladende uundgåelige mønstre?

Ønsker I større tryghed i hverdagen, mere glæde og en oplevelse af at udvikle jer sammen?

Uanset hvilke udfordringer, I står overfor – store som små –  så vil vores Imago workshop kunne hjælpe dig og din partner tilbage på det ønskede spor og give jer passionen og samhørigheden tilbage.

Parweekenden er en workshop for par, der ønsker at genfinde eller styrke kærligheden. I vil som par lære at transformere konflikt til kontakt; rutineliv til passion.  Workshoppen er velegnet til par, der ønsker at arbejde mere bevidst og målrettet med såvel de små sammenstød i hverdagen, som de mere fundamentale udfordringer i parforholdet.

Workshoppen er en effektiv genvej til et styrket forhold, og weekenden svarer til mindst et halvt års parterapi.

Testimonials:

Typiske udsagn fra tidligere deltagere: det utrolige skete i løbet af to dage – jeg mødte måske for første gang kvinden jeg havde levet med i 15 år; jeg blev forelsket påny; det redede  vores forhold; Vi blev ikke kun et bedre par men samtidig langt bedre forældre.

“Det er den bedste og mest givende workshop jeg nogensinde har deltaget i, berigende, respektfuld, intens, nærværende og sindsygt relevant…der har ikke været et eneste sekund jeg ville ha` undværet. TAK for den volumen vi fik med os til vores parforhold.” Jacqueline Amholt

“Vi har fået genoplivet en dybere kontakt i parforholdet og er blevet beriget med mange forskellige veje til at få kontakt. Det har skabt mod til at dele både små frustration og tematiske frustrationer – vi får talt om alt muligt der påvirker kontakten mellem os. Det magiske ved IMAGO-dialogen er, at uanset hvor vi starter ud finder vi hinanden og bliver lidt klogere på det vi ikke lige kunne gætte om hinanden.” Jim Toft

Læs flere testimonials her.

Tilmeld dig parweekenden
Læs mere om imago parterapi

Hvad byder parweekenden på?

Du og din partner vil få inspirerende oplæg om selvets udvikling og parforholdets udviklingsfaser og dynamikker.

I vil få den nyeste viden om sammenhængen mellem det, der foregår i nære betydningsfulde relationer og hjernens/psykens udvikling.

Ind imellem oplæggene på workshoppen arbejder du selvstændigt med kursusmanualen.

Og du og din partner får løbende lejlighed til at afprøve elementerne i den særlig imagodialog (den bevidste dialog) under trygge rammer.

Når workshoppen slutter søndag, har I afprøvet alle elementerne i dialogen, og I vil kunne gennemføre en fuld imagodialog derhjemme på egen hånd.

Hvad får du og din partner ud af en parweekend?

Herunder er bare nogle af de ting, du og din partner vil opnå:

  • I vil få et overraskende nyt blik på parforholdet på bare to dage
  • I vil få en helt ny måde at kommunikere på, hvor I begge samtidig føler jer respekteret
  • I vil én gang for alle forstå hvad der er kilden til jeres konflikter
  • I vil lære at forvandle fremtidige konflikter til dyb kontakt
  • Få ny indsigt i, hvorfor du og din partner i sin tid valgte hinanden, og hvorfor I har valgt helt rigtigt
  • I vil få viden om parforholdets naturlige stadier
  • I vil få en evne til at gen-romantisere parforholdet.

Vi sørger for trygheden

Der sættes fokus på kommunikation, kontakt, nærvær, tilknytning og vores evne til at give og modtage.

Formålet med imago parweekenden er at opnå et sjovere, dybere og mere inderligt forhold til hinanden.

Alt dette forudsætter stor tryghed. Det tager vi det fulde ansvar for.

Parweekenden er ikke gruppeterapi – og i øvrigt heller ikke terapi.

Du melder dig til en pædagogisk weekend med terapeutisk virkning.

Er workshoppen også for jer?

Workshoppen er for par i alle stadier med alle typer af udfordringer, alle par kan derfor have glæde af vores imago workshop.

Uanset om I er nyforelskede og vil være sikre på, at I kan holde drømmene og romantikken i live.

Eller hvis I lever i en lidt for rutinepræget hverdag og længes efter mere intensitet og spænding, så kan vi hjælpe jer.

Det kan også være, at I oplever at sidde fast i opslidende mønstre og konflikter.

Eller at I er nået til et punkt, hvor håbet er svækket, og I vil undersøge om forholdet kan komme på skinner igen.

Der er mange grunde til at deltage i parweekenden. Uanset jeres behov, så vil parweekenden gøre noget godt for jeres forhold.

Hvordan foregår workshoppen?

Vi ved, at du og din partner kan være urolige for dét med at være i en gruppe.

Det er derfor vigtigt for os at slå fast, at tryghed er det gennemgående princip i workshoppen. Ingen vil opleve, at de personlige grænser bliver overskredet.

Selvom en del af workshoppen foregår i gruppen, hvor vi kigger på filmklip og lytter på oplæg, deler du kun dét, der vedrører dit parforhold med din egen partner. Og I vil få rum til rådighed hvor I kan lukke døren og øve dialogen i ro og mag uden forstyrrelser.

Testimonial:

Arbejdsformen på workshoppen er vildt inviterende ift. forskellighed. Rummet er præget af low aousal og der er stor plads til forskellighed. Det at hvert par arbejder med egne processer i eget rum skaber en base af tryghed og opleves respektfuldt ift alene at kunne arbejde med udfordringen i parforholdet uden at skulle forholde sig til dynamikken i gruppen også.” 

Jacqueline Amholt

Praktisk information

Hvad koster deltagelsen?

Prisen for deltagelse til parweekenden:
Kr. 3700,00 pr. Person

For kursushonoraret får I:
2 kursusdage med oplæg, kursusmanual, guidede øvelser og redskaber til jeres parforhold.

Dette vil I få glæde af længe efter parweekenden.

Vi leverer desuden kaffe, te, kage, frugt, sund frokost og snack lørdag og søndag. Forplejningen har høj prioritet.

Betaling

Betaling foregår til John Hjarsø Mortensen på Nordea konto med:
reg.nr. 2275 og
konto nr. 4376312920

Financiering.

Hos Dansk Imagocenter kan du helt omkostningsfrit dele din betaling op over 6, 12, 24, eller 36  måneder. der er ingen gebyrer, renter eller udbetaling når du vælger at betale via betalingsservice og samlet set betaler du kun det lånte beløb tilbage – altså det samme som kontantprisen. der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen, som tilbydes i samarbejde med Nordea Finans Danmark A/S, Helgeshøj Allé 33, 2630 Tåstrup.

send en e-mail til info@danskimagocenter.dk eller ring til 50 73 6000.

Hvornår er næste parweekend?

Kbh: Lørdag 20. juni 2020:
Morgenkaffe kl. 09:15 – 9:30
Kursus kl. 09:30 – 18:00

Kbh: Søndag 21. juni 2020:
Morgenkaffe kl. 09:15 – 09:30
Kursus kl. 9:30 – 18:00

Parweekend foråret 2020 i København:
20. juni. og 21. juni.

Parweekend efteråret 2020 i København:
5. og 6. sept. 2020
21. og 22. nov. 2020

Undervisere:

John Hjarsø Mortensen
Certificeret imagoterapeut, klinisk træner og workshoppresenter
Cand.Psych.

Pia Hjarsø Mortensen
Certificeret imagoterapeut
Cand.Psych.

Imago-metoden er også inspirerende og anvendelig for ledere, konsulenter og terapeuter, der arbejder relationelt med samtaler og udvikling.

Kontakt os for mere information

Synes du, det lyder interessant, og kunne du tænke dig at høre mere om parweekenden, og hvad den kan gøre for dit parforhold, så er du er altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os
Tilmeld dig parweekenden
“Tusind tak for for en fantastisk inspirerende, lærerig og dejlig week-end-workshop. I er super dejlige at være sammen med, og jeg nød at I både er fagligt velfunderede og erfarne samtidig med, at I bruger jer selv og jeres egen historie i undervisningen. Tak for det. Det gav en fantastisk mulighed for at forstå de ting, der blev fremlagt og gav fin mulighed for at spejle sig i jeres historier. En sådan weekend burde være noget alle par fik mulighed for at komme på. Ville ønske vi havde kendt til dette for mange år siden.”
Inger
“Weekenden var præget af en rolig tryg atmosfære, jeres varme og givende tilgang og den måde I supplerer hinanden på. Behagelig og kompetent undervisning og rigtig god formidling af “hjernestof”. Giv jer selv den gave. Både nye og “gamle” forhold. John og Pia skaber nogle dejlige trygge rammer, så det svære bliver let. Jeres glæde og kærlighed til hinanden smitter.”
Dorte
“Jeg satte stor pris på den åbenhed og det trygge rum, der blev skabt på meget kort tid. Især i betragtning af at vi sidder 7 helt fremmede par. Alle mine bange anelser blev gjort til skamme. GØR DET! hHllere i dag end i morgen. Det vil ikke bare ændre synet og forståelsen for din partners adfærd og reaktionsmønstre – det vil helt sikkert også ændre dit – og jeres liv.”
Bendt
“Tak for en fantastisk weekend i jeres kompetente og hyggelig selskab. Vi nød det hele. Vi er sikre på, at vi kommer til at mødes igen – på den ene eller anden måde.”
C&S
“Weekenden var præget af en rolig tryg atmosfære, jeres varme og givende tilgang og den måde I supplerer hinanden på. Behagelig og kompetent undervisning og rigtig god formidling af “hjernestof”. Giv jer selv den gave. Både nye og “gamle” forhold. John og Pia skaber nogle dejlige trygge rammer, så det svære bliver let. Jeres glæde og kærlighed til hinanden smitter.”
Marie
“Gik hjem med en stor varm tro på at jeg har valgt den rigtige partner. Gør det! Det kan kun gå for langsomt også selvom du tror, du ikke har nogen problemer. Det er en vitaminindsprøjtning. Det virker!”
Jørn

Mange taknemmelige hilsener med tak for workshop her i weekenden.
Vi har haft en temmelig bevægende weekend, og føler begge vi har fået utroligt meget med hjem.
Jeg er så tilfreds med vores udbytte og tror virkelig, at vi nu har bedre redskaber til at undgå at gå i kamp, og vores kærlighed blev lysende klar for os begge. Hvad mere kan man ønske at få med? 
Vi er enige om, at vi ikke ville tøve med at gå i parterapi med en af jer, hvis det bliver nødvendigt, og det er godt og trygt at nå dertil.
Tak for at have været i så kompetente hænder på så gyngende grund. 
Kærlige tanker til jer 2 fantastiske mennesker.

Helle

FØLG MED I VORES ARBEJDE

TILMELD NYHEDSBREV