Workshop for par

Imago workshop – en weekend der vil transformere jeres parhold

Har du og din partner overvejet parterapi eller måske er I allerede i gang med et forløb? Vores Imago kursus for par kunne være et alternativ eller et effektivt supplement. Udbyttemæssigt vurderer vi at workshoppen svarer til mellem 10 og 12 par-sessioner.

Ønsker du og din partner at styrke jeres forhold, opnå dybere kontakt, forstå hvorfor netop I to fandt sammen, og hvorfor I indimellem sidder fast i tilsyneladende uundgåelige mønstre?

Ønsker I større tryghed i hverdagen, mere glæde og en oplevelse af at udvikle jer sammen?

Uanset hvilke udfordringer I står overfor – store som små – så vil vores Imago kursus for par kunne hjælpe dig og din partner tilbage på det ønskede spor og give jer passionen og samhørigheden tilbage.

Parweekenden hos Dansk Imagocenter er en workshop for jer, der ønsker at genfinde eller styrke kærligheden. I vil som par lære at transformere konflikt til kontakt; rutineliv til passion. Workshoppen er velegnet til par, der ønsker at arbejde mere bevidst og målrettet med såvel de små sammenstød i hverdagen, som de mere fundamentale udfordringer i parforholdet.

Workshoppen er en hurtig og effektiv genvej til et styrket forhold, og en parweekend svarer til mindst et halvt års parterapi.

TILMELD JER
Workshop

Hvad byder vores Imago workshop for par på?

Du og din partner vil få inspirerende oplæg om selvets udvikling og parforholdets udviklingsfaser og dynamikker.

I vil få den nyeste viden om sammenhængen mellem det, der foregår i nære betydningsfulde relationer og hjernens/psykens udvikling.

Ind imellem oplæggene på workshoppen arbejder du selvstændigt med kursusmanualen.

Og du og din partner får løbende lejlighed til at afprøve elementerne i den særlig Imagodialog (den bevidste dialog) under trygge rammer.

Når workshoppen slutter søndag, har I afprøvet alle elementerne i dialogen, og I vil kunne gennemføre en fuld Imagodialog derhjemme på egen hånd.

Kursus for par
Parweekend

Hvad byder vores Imago workshop for par på?

Du og din partner vil få inspirerende oplæg om selvets udvikling og parforholdets udviklingsfaser og dynamikker.

I vil få den nyeste viden om sammenhængen mellem det, der foregår i nære betydningsfulde relationer og hjernens/psykens udvikling.

Ind imellem oplæggene på workshoppen arbejder du selvstændigt med kursusmanualen.

Og du og din partner får løbende lejlighed til at afprøve elementerne i den særlig Imagodialog (den bevidste dialog) under trygge rammer.

Når workshoppen slutter søndag, har I afprøvet alle elementerne i dialogen, og I vil kunne gennemføre en fuld Imagodialog derhjemme på egen hånd.

Hvad får du og din partner ud af en parworkshop hos os?

Herunder er bare nogle af de ting, du og din partner vil opnå:

  • I vil få et overraskende nyt blik på parforholdet på bare to dage
  • I vil få en helt ny måde at kommunikere på, hvor I begge samtidig føler jer respekteret
  • I vil én gang for alle forstå, hvad der er kilden til jeres konflikter
  • I vil lære at forvandle fremtidige konflikter til dyb kontakt
  • Få ny indsigt i, hvorfor du og din partner i sin tid valgte hinanden, og hvorfor I har valgt helt rigtigt
  • I vil få viden om parforholdets naturlige stadier
  • I vil få en evne til at gen-romantisere parforholdet.
Parterapi weekend

Vi sørger for trygheden

Der sættes fokus på kommunikation, kontakt, nærvær, tilknytning og evnen til at give og modtage. 

Formålet med en Imago workshop for par er at opnå et sjovere, dybere og mere inderligt forhold til hinanden. Alt dette forudsætter stor tryghed. Det tager vi det fulde ansvar for.

Vores parworkshop er ikke gruppeterapi – ej heller en workshop med terapi.

I melder jer til en pædagogisk workshop med terapeutisk effekt.

Tilmeld jer
workshop

Er workshoppen også for jer?

Workshoppen er for par i alle stadier med alle typer af udfordringer; alle par kan have glæde af vores Imago workshop for par.

Uanset om I er nyforelskede og vil være på forkant med at holde intimiteten og romantikken i live. Eller hvis I lever i en lidt for rutinepræget hverdag og længes efter mere intensitet og spænding, så kan vi hjælpe jer.

Måske oplever I at sidde fast i opslidende mønstre og konflikter. Eller I er nået til et punkt, hvor håbet er svækket, og I vil undersøge, om forholdet kan komme på skinner igen.

Der er mange grunde til at deltage i parweekenden. Vi tør godt love, at workshoppen vil gøre noget godt for jeres parforhold, uanset hvilket behov i møder op med.

Kursus for par i København

Hvordan foregår workshoppen?

Vi ved, at du og din partner kan være urolige for det med at være i en gruppe.

Det er derfor vigtigt for os at slå fast, at tryghed er det gennemgående princip på workshoppen. Alle vil opleve, at de personlige grænser bliver respekteret. Det er vores opgave at skabe en let og legende atmosfære og det har vi mange års erfaring med.

Selvom en del af workshoppen foregår i gruppen, hvor vi kigger på filmklip og lytter på oplæg, deler du kun det, der vedrører dit parforhold med din egen partner. kun Pia og Jeg vil være lidt rundhåndet med at dele eksempler fra vores eget parforhold. Eksempler de fleste vil kunne genkende og hermed er det samtidig tydeligt at vi alle er i samme båd. For at værne om jeres tryghed, vil  I vil få et personligt lokale til rådighed, hvor I kan lukke døren og øve dialogen i ro og mag uden forstyrrelser.

Praktisk information

Hvad koster deltagelsen?

Prisen for deltagelse til workshop:

Kr. 4100,00 pr. person

For kursushonoraret får I:

2 kursusdage med oplæg, kursusmanual, guidede øvelser og redskaber til jeres parforhold.

Dette vil I få glæde af længe efter parweekenden.

Vi leverer desuden kaffe, te, kage, frugt, sund frokost og snack lørdag og søndag. Forplejningen har høj prioritet.

Betaling for vores workshop

Betaling foregår til LUNAR konto med:

reg.nr. 6695 og

kontonr. 1005898028

KBH efterår 2024

Kbh: 7. og 8. sept. 2024

Morgenkaffe kl. 09:00 – 09:15
Kursus kl. 9:15– 18:00

KBH 2025:

Kbh: 18. og 19. Januar. 2025
Morgenkaffe kl. 09:00 – 09:15
Kursus kl. 9:15 – 18:00

Kbh: 22. og 23. Marts. 2025
Morgenkaffe kl. 09:00 – 09:15
Kursus kl. 9:15– 18:00

Kbh: 20. og  21. Sept. 2025
Morgenkaffe kl. 09:00 – 09:15
Kursus kl. 9:15– 18:00

Kbh: 15. og  16. Nov. 2025
Morgenkaffe kl. 09:00 – 09:15
Kursus kl. 9:15– 18:00

Finansiering af din parterapeut-uddannelse

Hos Dansk Imagocenter kan du helt omkostningsfrit dele din betaling op over 6, 10, 20, eller 30 måneder. Der er ingen gebyrer, renter eller udbetaling, når du vælger at betale via betalingsservice, og samlet set betaler du kun det lånte beløb tilbage – altså det samme som kontantprisen. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen, som tilbydes i samarbejde med Nordea Finans Danmark A/S, Helgeshøj Allé 33, 2630 Tåstrup.

Send en e-mail til [email protected] eller ring til 50 73 60 00.

Underviser:

John Hjarsø Mortensen Phd.
Certificeret imagoterapeut, klinisk træner og workshoppresenter. klinisk Professor Daybreak University, Anaheim, Los Angeles
Cand.Psych.aut

Pia Hjarsø Mortensen
Certificeret imagoterapeut
Cand.Psych.aut

Imago-metoden er også inspirerende og anvendelig for ledere, konsulenter og terapeuter, der arbejder relationelt med samtaler og udvikling. De færdigheder du lærer dig på workshoppen vil du som sidegevinst uden tvivl få glæde af i dit arbejdsliv.

Kontakt os for mere information

Imago Workshop

Synes du, det lyder interessant, og kunne du tænke dig at høre mere om parweekenden, og hvad den kan gøre for dit parforhold, så er du er altid velkommen til at kontakte os.

Telefon:

Mail:

Tilmeld jer
workshop

Hvad siger andre om workshoppen?

Af hjertet TAK for dette livskursus.
Dette kursus transformerer forholdet til os selv, og ikke mindst til vores parforhold. En frynsegode er, at det også påvirker alle vores andre relationer.
TAK TAK TAK.
Kærligste knus og bedste ønsker til jer fra

- Daisy og Per

Vi har bare behov for at sige TAK for en helt igennem fantastisk workshop.
Det har på alle måder været så opløftende, oplysende, inspirerende og berigende .. ja vi kunne blive ved med at remse op 😉
Vi øver os hjemme og kan bare allerede nu mærke hvor stor en betydning, det har fået for os .. det tager os til et nyt level og en dybere relation .
Tænk at jeg  skulle blive 50 år, før jeg fik det værktøj, der skulle til for at jeg kunne knække koden og begynde at bryde med uhensigtsmæssige mønstre .
Vi vil anbefale jeres workshop til alle vi kender .
De bedste hilsner 
- Michael og Dorthe

Jeg har i mange år arbejdet både privat og professionelt med at grounde sproget i ”kroppen” og få sproget til at udgå fra selve oplevelsen i kontakt med hinanden – hinanden hvad enten det er klient-behandler eller ægtefæller – uden dette ingen fordybelse og udvikling.
Imago-dialogen giver både rum, tid og plads til at blive set, hørt og forstået, hvor begge parter føler sig trygge selv i meget svære samtaler og konflikter med respekt og anerkendelse af hinandens forskelligheder. Par-workshop (Imago-uddannelsen) giver indsigt og metode til at opnå dette.
- Jim Toft, ph.d. psykologi, ekstern lektor KU institut for psykologi

VI TILBYDER ONLINESESSIONER BÅDE TIL PAR OG INDIVIDUELLE KLIENTER.