IMAGO RELATIONSHIPS WORLDWIDE

Imago Relationships Worldwide (IRW) er en nonprofit organisation med det erklærede mål at udvikle og udbrede kendskabet til imago.
Vores motto er: “Peace in The World – One Couple at The Time”

Mere end 2000 terapeuter praktiserer imagoterapi i mere end 36 lande.

Organisationen har en direktion og en bestyrelse og består af et klinisk institut med ca. 30 fakultetsmedlemmer/kliniske trænere. Desuden består organisationen af et aktivt globalt netværk af certificerede imagoterapeuter.

IRW har udviklet efteruddannelsesforløb for psykologer og psykoterapeuter, der ønsker at uddanne sig til imago parterapeuter samt programmer/workshops for par, familier, grupper, organisationer og større sociale projekter.

Mission

IRW’s mission er at transformere parforhold og relationer verden over.

Vi formidler centrale forståelser for hvordan relationer fungerer og effektiv brug af dialogiske færdigheder både på egen hånd og i samarbejde med andre interessenter.

Vi er med til at åbne døren til en epoke hvor mennesker forstår, lytter og responderer nysgerrigt til hinanden og giver plads til forskellige synspunkter. Dialog er relationens og forbundenhedens sprog.

Programmer og materialer

Programmerne omfatter workshops for par, særlige workshops for par med misbrugsproblematikker, terapeutiske workshops, parterapi og familieterapi.

Hertil er der uddannelses DVD’er og bøger, som kan findes i imago shoppen.

Kontakt

Du kan læse mere om imagoterapi og parterapeutuddannelsen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 50 73 6000 eller skrive via mail til info@danskimagocenter.dk

FØLG MED I VORES ARBEJDE

TILMELD NYHEDSBREV