Sagt om parweekenden

Tusind tak for for en fantastisk inspirerende, lærerig og dejlig week-end-workshop. I er super dejlige at være sammen med, og jeg nød at I både er fagligt velfunderede og erfarne samtidig med, at I bruger jer selv og jeres egen historie i undervisningen. Tak for det. Det gav en fantastisk mulighed for at forstå de ting, der blev fremlagt og gav fin mulighed for at spejle sig i jeres historier. En sådan weekend burde være noget alle par fik mulighed for at komme på. Ville ønske vi havde kendt til dette for mange år siden.
-Inger
Det bedste vi har gjort. På to dage opnåede vi det, vi havde kæmpet for de sidste 8 år.
-Steen
Stor tak for en inspirerende, udbytterig og velgennemført par week-end. Dejligt afslappende og uformelt læringsmiljø. Jeg har især lært, at det er dejligt og absolut rejsen værd at gøre mig umage for til stadighed at prøve at blive en bedre partner gennem åbenhed og nysgerrighed efter ny læring til glæde for både min partner og jeg.
-Jesper
Parweekenden giver fornyet inspiration, nærmest uanset hvor man er i sit parforhold.
-Morten
Tak for to utrolig dejlige dage.
-Line
Tak for en fantastisk weekend i jeres kompetente og hyggelig selskab. Vi nød det hele. Vi er sikre på, at vi kommer til at mødes igen – på den ene eller anden måde.
-C&S
Det var bevægende og gav god energi og motivation. Jeg så min kæreste i et nyt lys og opdagede, at han havde mere brug for mig end hidtil antaget
-Birthe
Der var trygge rammer omkring de svære temaer i parforholdet. Vi fik nye redskaber til vores fælles dialog, større forståelse for hinandens mønstre og hvordan vi kan tricke hinanden. Større nærhed og stor lyst til fortsat at være i parforholdet. Det er en god investering i parforholdet. Ikke noget man skal vente med til forholdet er ved at rinde ud; men noget man kan bruge til at lære nyt om sig selv, den anden, hinanden – og få inspiration til at elske hinanden endnu mere.
-Iben
En stærk oplevelse sammen med min partner. Vi fik et tættere og mere trygt forhold, hvor vi tør åbne os og udvikle os sammen. Vi har fået nogle redskaber og erkendelser, der binder os tættere sammen.
Jakob
Vi har fået større lyst til at strække os mod hinanden. Det har overrasket mig, at jeg har fået forståelse for min mands følelser og bevæggrunde på en anden måde – et nyt niveau – end jeg tidligere har haft selv efter 18 år.
-Katrine
Her oplevede vi at finde kernen til vores problemer, og det blev derfor nemt at løse dem. Jeg oplevede at blive hørt og taget alvorligt af den jeg elsker. Og jeg har lært min mand langt bedre at kende. En vitaminindsprøjtning til kærligheden.
-Anne
Det er en oplevelse der hjælper til at finde vejen sammen. En fantastisk mulighed for at komme tættere sammen. Så gør det!!
-Ann-Mari
Jeg satte stor pris på den åbenhed og det trygge rum, der blev skabt på meget kort tid. Især i betragtning af at vi sidder 7 helt fremmede par. Alle mine bange anelser blev gjort til skamme. GØR DET! hHllere i dag end i morgen. Det vil ikke bare ændre synet og forståelsen for din partners adfærd og reaktionsmønstre – det vil helt sikkert også ændre dit – og jeres liv.
-Bendt
Parøvelserne var fantastisk givende. Weekenden har været overvældende, bevægende, bekræftende, og jeg er klar til at gøre det igen. Gør det! Det er jeres livs chance for at blive helet og forbundne på alle niveauer. Bedre end mange års terapi.
-Birgitte.
Gik hjem med en stor varm tro på at jeg har valgt den rigtige partner. Gør det! Det kan kun gå for langsomt også selvom du tror, du ikke har nogen problemer. Det er en vitaminindsprøjtning. Det virker!
-Jørn
Det jeg fik med hjem var optimisme, en følelse af kærlighed, forventning til at kunne arbejde hen mod mere glæde sammen med min partner Marianne. Det er virkelig ikke spor farligt. Kun trygt og befordrende og fuld af kærlighed. Svære ting bliver pludselig let og ubesværet. Også John og Pia er usædvanlig smittende og giver håb for hele verden.
-Marie
Det gav virkelig ny forståelse ind i parforholdet. Det der før var næsten umuligt at tale om, kan vi nu via dialogformen dele med hinanden. Stemningen var hele tiden tryg og “følsom” med god vekselvirkning mellem individuelt arbejde og arbejde med sin partner .
-Pia
Dette her virker virkelig på selv håbløse udsigter.
-Jan
Weekenden blev et fristed til at forelske sig igen gennem brug af nogle simple værktøjer. Jeg fik fat på hvorfor hende der sad ved siden af mig på kurset var så dejlig!
-Anders
Jeg fandt en overbevisning om, at vi finder vejen frem til et godt “resten af livet” sammen – en fremtid som vil opfylde begge vores drømme om fællesskab og ægteskab. Gør det – det er ikke farligt!
-Sanne
Weekenden var præget af en rolig tryg atmosfære, jeres varme og givende tilgang og den måde I supplerer hinanden på. Behagelig og kompetent undervisning og rigtig god formidling af “hjernestof”. Giv jer selv den gave. Både nye og “gamle” forhold. John og Pia skaber nogle dejlige trygge rammer, så det svære bliver let. Jeres glæde og kærlighed til hinanden smitter.
-Marie
Weekenden var præget af en rolig tryg atmosfære, jeres varme og givende tilgang og den måde I supplerer hinanden på. Behagelig og kompetent undervisning og rigtig god formidling af “hjernestof”. Giv jer selv den gave. Både nye og “gamle” forhold. John og Pia skaber nogle dejlige trygge rammer, så det svære bliver let. Jeres glæde og kærlighed til hinanden smitter.
-Dorthe