OVERBYGNINGSKURSER

Imago videreuddannelse

Imago Relationsship International og Dansk Imagocenter udbyder fem forskellige videreuddannelsesforløb (advanced courses):

  • Brilliant at the Basics
  • The Attuned Therapist
  • Giving and Receiving
  • From Despair to Repair
  • Chracterological Growth

For at opnå status som Advanced Clinician skal du have gennemført fire af disse kurser samt have to års erfaring som certificeret Imago relationsterapeut.

Hvornår kan du deltage på videreuddannelseskurserne?

Du kan allerede deltage på vores videreuddannelseskurser, når du har gennemført første modul (level 1) på basisuddannelsen.

Tilmeld dig advanced workshop

Videreuddannelseskurser i København

Imago Workshop Presenter

Uddannelsen er et meget personligt udviklende program, der samtidig bringer dine Imago færdigheder op på et helt nyt niveau.

Tag din Imago viden og erfaring til et helt nyt niveau og opleve glæden ved at præsentere dette materiale til par på en måde, der inspirerer dem og gør det endnu mere tilgængeligt så de kan tage processerne hjem.  Tænk tilbage på din egen deltagelse i din Imago Workshop og husk den fantastiske effekt workshop og presenterne havde på dig.  Nu er det din chance for at give denne oplevelse videre til andre.

I denne træning lærer du Imago workshoppens struktur og dens mange komponenter og processer.  Du vil også blive hjulpet til at øge din bevidsthed om, hvad der hjælper dig – og hvad der står i vejen for – at du kan skabe tryg kontakt med andre og med en gruppe. Samt hjælpe dig med at være mere fuldt ud levende og nærværende som presenter.  Det er et dybt privilegium at udbrede Imago-ideer og -færdigheder til andre, og at indse, at du er en forandringsagent der gør verden til et mere medfølende sted.  Nogle Imago terapeuter har taget denne uddannelse blot for at uddybe deres egen forståelse af teorien og for at udvikle sig som menneske og terapeut..

Finansiering af din Workshop Presenter-uddannelse

Hos Dansk Imagocenter kan du helt omkostningsfrit dele din betaling op over 6, 12, 24, eller 36 måneder. Der er ingen gebyrer, renter eller udbetaling, når du vælger at betale via betalingsservice, og samlet set betaler du kun det lånte beløb tilbage – altså det samme som kontantprisen. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen, som tilbydes i samarbejde med Nordea Finans Danmark A/S, Helgeshøj Allé 33, 2630 Tåstrup.

Send en e-mail til info@danskimagocenter.dk eller ring til 50 73 60 00.

(bemærk: Imagoworkshopprecenteruddannelsen starter 11. august 2021 i københavn. modul 1: 11/8 til 15/8 2021; modul 2: 1/12 til 5/12; modul 3: 8/4 til 10/4-22; ialt 13 dage).

Honorar: d.kr. 35.000,00

Dato:

modul 1. 11. til 15. aug.. 2021 i København.

Træner: cand.psych.aut John Hjarsø Mortensen

og Senior trainer Maya Kollman New Jersey

modul 2. 1. – 5. dec. 2021

Træner: cand.psych.aut John Hjarsø Mortensen

modul 3.  8. – 10. april 2022

Træner: cand.psych.aut John Hjarsø Mortensen

Adresse: Ahlefeldtsgade 18 1. th.. 1359 Købehavn K.

Kursuspris:

Kr. 35.00,00 for medlemmer af lokal imagoforening/IRW (Imago Relationships Worldwide).

Kr. 37.000,00 for imagoterapeuter der pt. ikke er medlem af lokal imagoforening/IRW.

Undervisere:

Maya Kollman.

John Hjarsø Mortensen.

Maya er i en liga for sig selv. Hun er dybt respekteret for sin kliniske ekspertise og ikke uden grund er hun hædret flere gange af Harville Hendrix and Helen Hunt for hendes “Clinical Excellence”.

Maya er levende, kraftfuld, nærværende, inspirerende og skaber en tryg glædesfuld energi omkring sig. Maya bor til dagligt i New Jersey.

John har omfattende erfaring med terapi og imago parterapi.

Han træner imagoterapeuter i Skandinavien og Tyrkiet.

Han er kendt for sin evne til at skabe et meget trygt læringsmiljø og for sin integrative tilgang.

Billederne er fra kurset Attuned Therapist i maj, som blev en kæmpe succes.

En stor tak til kobus, og tak til alle jer der deltog på kurset og bidrog til at gøre det til en både dyb og lystbetonet læreproces.

Har du nogen spørgsmål?

Er du i tvivl om, vores efteruddannelseskurser kunne være noget for dig?

Eller vil du gerne høre mere om de andre kurser, og hvornår der er åben for tilmelding?

Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have.

Ring til os
Tilmeld dig advanced workshop

FØLG MED I VORES ARBEJDE

TILMELD NYHEDSBREV