Vores Motto:

“Peace in The World – One Couple at The Time”

Imago Relationship International er en nonprofit organisation med det erklærede mål at udvikle og udbrede kendskabet til Imago. Vores motto er “Peace in the world, one couple at the time”. Mere end 2000 terapeuter praktiserer Imago Terapi i mere end 36 lande. Organisationen har en direktion og en bestyrelse og består af et klinisk institut med ca 30 fakultetsmedlemmer/kliniske trænere. Desuden består organisationen af et aktiv globalt netværk af certificerede imagoterapeuter. IRI har udviklet efteruddannelsesforløb for psykologer og psykoterapeuter, der ønsker at uddanne sig til Imago parterapeuter; samt programmer/workshops for par, familier, grupper, organisationer og større sociale projekter.

Mission:

IRI’s mission er at transformere parforhold/relationer verden over. Vi formidler centrale forståelser for hvordan relationer fungerer og effektiv brug af dialogiske færdigheder, både på egen hånd og i samarbejde med andre interessenter.​

Vi er med til at åbne døren til en epoke hvor:

Mennesker lytter og responderer nysgerrigt på hinanden, forstår og giver plads til forskellige synspunkter. Dialog er relationens og forbundethedens sprog.

Programmer og Materialer:

Udannelses DVD’er, bøger, workshops for par, særlige workshops for par med misbrugsproblematikker, terapeutiske workshops, parterapi, familieterapi.

Imagoshop